Jótékonysági KTC Advent-frissítve

Kedves Polgármester Úr,Kedves Alpolgármester Asszony!


Szeretném ezúton is megköszönni, a Rendezvényünkhöz adott támogatásotok, segítségetek!
Célom kettős volt a szervezésnél – élvezve a Keszthelyi Túravitorlás Club tagságának egyhangú támogatását -, ezt fontosnak tartom megemlíteni. Ünneppé tenni Rászoruló, keszthelyi Embertársainknak is a Karácsonyt.Illetve, növelni ezzel, a Klubunk társadalmi, szerepvállalását is. Tisztán, csak e kettős cél vezérelt!Mára rutinból szervezzük, a Nyugati Medence legnagyobb Vitorlásversenyét, Augusztus 20-án (István a Király Kupa). Tesszük ezt, több száz versenyző és több száz a parti eseményen résztvevő örömére is. Most pedig kilépve a Klub kereteiből, méltó adományozással egybekötve igyekeztünk, a Városi Adventet kiegészíteni! 
Engedjetek meg néhány szót, az eredményekről: Tömeg Ünnepelt, adakozott a standnál. Amiben nekem most a legnagyobb öröm, hogy adakozó és rászoruló, együtt tette ezt velünk!Külön öröm számomra, hogy Önkormányzati Képviselők is együtt ünnepeltek és adakoztak velünk!Több száz kg élelmiszer, rengeteg gyermekjáték és pénz adomány (szintén tartós élelmiszer, játék lett belőle) gyűlt össze.Ezt, 71 Családhoz/rászorulóhoz és 82 gyermekhez (Keszthelyi Család-és Gyermekjóléti Kp. lista szerint) juttatjuk el, Szenteste előtt (kedd-szerda-csütörtök).A Szent Erzsébet Alapítványon keresztül szintén kenyeret, étkezési zsírt, hagymát, lisztet juttattunk a rászorulóknak.A csomagokba Ajándék Élményvitorlázást is adtunk a Családoknak (50 Családnak), akiket a KTC tagok szeretettel várnak, a következő szezonban!
Meg kell köszönjem, a Rózsahegyi KFT-nek, a Komáromy Pékségnek, Szita Balázsnak támogatását, a nívós megvalósításhoz!Illetve, Balogh Csaba igazgató Úrnak, a Premontrei Szakgimnázium Karácsonyfa adományait (ezeket szintén eljuttatjuk a nélkülözőknek).
Célom, célunk elértük, amihez nagyon köszönöm segítségetek, illetve Bánhegyi Renáta és Gyetvai Alexandra sok-sok munkáját is!
Kívánok Nektek és Családotoknak,Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepet és Sikeres Új Évet!
Üdvözlettel:
 Gárdos Péter  KTC elnök s.k

Jótékonysági KTC Advent 2021.


Idegen, eddig nem ismert pályán is “vitorláztunk” egyet. Kiléptünk a Club korlátaiból és hajókkal töltöttük meg, az Adventi Fő Teret….Nyilván, sokkal több ennél amit megalkottunk!
Három célt fogalmaztam meg a Közgyűlésen Nektek, amiben egyhangú volt a támogatásotok:

  1. Segítsünk az arra rászorulóknak!
  2.  Szervezzünk egy Vitorlás Ünnepet!
  3. Mutassuk meg a KTC-t, amelyik Club igen is tesz – és egyre többet tesz – a társadalmi szerepvállalás terén is! …. messze nem csak öncélúan vitorlázgatunk…!

Győztünk.Keszthely a KTC Standon adakozott, Ünnepelt és érezte jól magát ismét több száz ember, nálunk, velünk.Több száz kg élelmiszer, rengeteg gyerekjáték és 180.000- Ft. értékű adomány, ami eljut most a rászoruló Embertársainkhoz. 71 Rászoruló és Család kap Ajándék Élményvitorlázást is Karácsonyra tőlünk, Tőletek KTC! Megmutattuk érzékenységünk most a Klub határain, kikötőjén túl is.
Köszönöm minden ehhez hozzájáruló Klubtagunknak, Bérlőnknek a támogatást, adományt és aki tette, az aktív részvételt is!Köszönöm támogatóinknak: Nagy Bálint Polgármester Úrnak, Vozár Péterné Alpolgármester Asszonynak, Bánhegyi Renátának, Gyetvai Alexandrának támogatásuk, segítségük, részt vállalásuk!A Rózsahegyi KFT-nek, Komáromy Pékségnek, Szita Balázsnak a támogatást!
Molinónkon nincs évszám… …. csak: Jótékonysági KTC Advent…ez nem véletlen, segítünk, jövőre is jövünk!
Újra csak köszönni tudom Nektek, hogy ezen a napon is KTC-s lehettem!
Boldog Ünnepet Kívánok!
  Gárdos Péter  KTC elnök s.k.

https://tvkeszthely.hu/hirek/8699-ktc-legyen-mindenkinek-oromteli-a-karacsony

h