Karácsonyi varázslat-Jótékonysági KTC Advent 87/119/61

87 Család és Rászoruló, 119 Gyermek és 61 menhelyi Kutyus

KTC Advent 2022.

87/119/61

Hajlamos vagyok az eredményeinkkel szemben szentimentális lenni. Próbálok néhány gondolatot nem csöpögősre venni, de a rendezvényünk sikerét követően, ez most sem nem lesz könnyű!

Sikerünk kettős lett, ahogy azt a kezdetektől célként tűztük ki.

Adomány gyűjtés:

Már a Kulcs Kupán is értek meglepetések a felajánlásokat illetően, ami folytatódott a daruzáson, illetve folyamatosan bővült Vasárnapig. Konkrét számháborúba nem mennék, -ez nem arról szól most-, de szeretném, ha tudnátok mit értetek, mit értünk el! A tavalyi gyűjtésünk megsokszoroztuk, minden téren. Ez több százezer forintot jelent, több száz kg élelmiszert, rengeteg gyermekjátékot, gyermek ruhákat és nem utolsó sorban, minden Családnak egy élményvitorlázást velünk….81 Család és Rászoruló, 119 Gyermek és 61 menhelyi Kutyus Karácsonyát tettük szebbé. Közösen!

KTC Advent – Aranyvasárnap:

Fel volt adva a lecke, hiszen  a Városi Advent sorozat Aranyvasárnapján, kettő attrakció volt a Fő téren. Keszthely TV élő műsor és mi. Ami a lebonyolítást illeti, lehetnénk szerények is, de most nincs mire! Teljesen önerőnkből, városi szintű rendezvényt csináltunk. Méretében, nívójában, kínálatában…

Gabi 40!, azaz 40! KTC-hez köthető segítőt számolt össze, legyen az Tag, Bérlő, Hozzátartozó, vagy Barát. Hihetetlen, amit és ahogy melóztatok! Logisztikában, előkészületben, lebonyolításban és utómunkában…. Hatalmas respekt!

Az eredmény pedig, rengeteg boldog résztvevő, velünk ünneplő ember. Nyugodtan mondhatjuk, hogy mindkettő célunk elértük! 

Köszönöm Nektek!

Köszönöm, Keszthely Városának, hogy -mára már hagyományosan- teret adott rendezvényünknek!

Köszönöm, Aszódi Lacinak, a Polgárőröknek a rendezvény sátrat, Köszönöm a Gagarin Utcai Óvoda Óvónőinek a közreműködést!

Köszönöm, Emilie Waldken-nek és Együttesének, illetve a Regatta Zenekarnak a koncerteket!

Köszönöm, Gyetvai Alexandrának és a Keszthelyi Városfejlesztő Irodának, hogy helyet ad nekünk!

Kérem még segítségetek a pakkok célba juttatásához, Szentestére mindenkihez eljuttatjuk őket!

Egy biztos a Jézuska nálunk járt Aranyvasárnap, méltó zárása lett ez, az évnek!

Köszönöm Nektek az egész éves aktivitást, 

Boldog Ünnepeket Kívánok Nektek és Szeretteiteknek!

Peti