Ládagyári Capriccio -köszönet,gratuláció

https://aquamagazin.hu/capriccio-keszthelyen-gyenge-szeles-de-jo-hangulatu-volt-a-punkosdi-regatta-2024/?p=54311&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1_WCO53usvAo4VlDYZZnYUtVfs_sPjUEwRbtsuhUtiEVAQZ5DJz2hfjjo_aem_AWpQbgfHcVHS6yKqVhMP0fVFggPssJhqFwCXJm1Ig6bdgyFrq2DBO3ViNWFQbtPaK3FODeXgDuMKKg61nFif6UCQ

Pünkösdi Regatta 2024. a KTC-ben
Szeretném minden Tagnak és Bérlőnek megköszönni, hogy kikötőnk parti és vízi egységeit is, örömmel, rugalmasan, illetve klubházunkat is biztosítva, adtuk kölcsön a Pünkösdi flottának!
Pünkösdi Regatta 2024.Ládagyári Capriccio a KTC-ben
…Anno…. a Balatoni Regatták végén a Gardazzurra Kapitányának volt nem túl visszafogott értékelése számunkra, a győzelem utáni mámorban:”Lehetnénk akár szerények is, de most tényleg nincs mire!”Nézzétek el ezt nekem, de számomra amit a KTC Közössége alkotott a Capriccio-n, azt pontosan csak ez a mondat fedi le! Köszönöm Nektek, hogy leírhattam most!

… megint olyan pályára tévedtünk, -illetve, mentünk bele bátran-, ahol még eddig mi sem és nálunk jóval nagyobb Klub-ok is csak ritkán járnak. Országos szintű verseny rendezésében, parti programja lebonyolításában vettünk részt. Sőt, oroszlánrészt. Nem tudtam az elmúlt héten (szerda reggeltől) úgy lent lenni a kikötőben, hogy valaki, vagy valakik ne azon tüsténkedtek volna, hogy arra a 6 órára szombat este meglegyen a csúcsforma. Meg lett!Nincs nagyon olyan szakmai-, és/vagy szociális média felület, amelyik ne térne ki a KTC rendezvényére külön is, csak szuperlatívuszokban fogalmazva.Végeláthatatlan most is a sora támogatóinknak, -az évek óta meglévő és tántoríthatatlan- szponzorainkról nem is beszélve…Köszönjük a raklapokat, a traktort, a színpadot, a polokat, padokat, szemeteseket, a fényeket, a lámpákat,… stb. minden kiegészítőt!Köszönöm a sok-sok előkészület és a hihetetlen rapid elpakolás mellett, az estét leasszisztálók munkáját külön is!Köszönöm a KTC nevében azt a rengeteg gratulációt és elismerést amit azóta kérnek folyamatosan tőlem, tolmácsoljak Felétek!
…és ahogy szoktam,köszönöm Nektek, hogy KTC-s lehettem, ezen a napon is!
Gárdos PéterKTC elnök s.k.